Скриените убавини на Гренланд

       Рускиот фотограф, Даниел Кордан, неодамна се врати од едриличарска  експедиција на Гренланд, донесувајќи голем број слики кои ја доловуваат убавината на патот меѓу Санкт Петербург и Гренланд.

danielkordan1

danielkordan2

danielkordan8

danielkordan9

danielkordan10

danielkordan11

danielkordan12

danielkordan13

danielkordan14

danielkordan16

danielkordan7

danielkordan6

danielkordan5

danielkordan4

danielkordan3

 

Интересно

VojnanaZ

Мачки и ликовите од “Војна на ѕвездите”

        Какви домашни миленичиња имаат суштествата на другите галаксии? Најверојатно никој не знае. Постојат најразлични …