Сладок дизајн на чанти

Кејт Спеид, заедно со познатата пекара на колачи Магнолија, направија соработка дизајнирајќи ја оваа лимитирана колекција на чанти.

Kate-Spade-Magnolia-Bakery-Banana-Pudding-Container

Kate-Spade-Magnolia-Bakery-Candy-Wrapper-Clutch

Kate-Spade-Magnolia-Bakery-Cupcake-Bag

Kate-Spade-Magnolia-Bakery-Francis-Tote

Kate-Spade-Magnolia-Bakery-Slice-Cake-Bag

Интересно

saemMebel

Најдобрите настани за дизајн во 2016

Постојат многу манифестации и настани на кои се претставуваат најновите модели и дизајни на мебел и …