Снимка од терористичкиот напад врз концертната сала „Батаклан“ во Париз

Снимката ја направил новинар во францускиот весник Ле монде во моментот кога терористите ја нападнале концертната сала „Батаклан“.

Интересно

sobrani11-860x680

Ќе се формира Анкетна комисија за случајот „Фабрика за фалсификувани лични документи“

Пратениците во Собранието денеска донесоа одлука да се формира нова анкетна комисија за фабриката за …