Сопствена колекција на Алесандра Амбросио

      Секогаш прекрасната, Алесандра Амбросио, се врати со нејзината нова колекција на костими за капење пролет/лето 2016, наречена “Ale by Alessandra”. Фотографиите се на Џером Дуран, сликани преку ден и навечер, а бразилката го покажа прекрасното тело прекриено со бикини на песочната плажа. Таа во изминатиот период беше зафатена со модните ревии на “Balmain x H&M“.

Alessandra-Ambrosio-Hot-Swimsuit-Photos-2016-01

Alessandra-Ambrosio-Hot-Swimsuit-Photos-2016-04

Alessandra-Ambrosio-Hot-Swimsuit-Photos-2016-05

Alessandra-Ambrosio-Hot-Swimsuit-Photos-2016-06

Alessandra-Ambrosio-Hot-Swimsuit-Photos-2016-07

Alessandra-Ambrosio-Hot-Swimsuit-Photos-2016-08

 

Интересно

saemMebel

Најдобрите настани за дизајн во 2016

Постојат многу манифестации и настани на кои се претставуваат најновите модели и дизајни на мебел и …