Стара куќа претворена во модерна пештера

   Некогашната куќа на еден морнар, сега е претворена во луксузен хотел со прекрасен поглед на островот Санторини. Овој хотел се наоѓа на местото Оја, а куќата од морнарот е изградена во 1864 година. Студиото Патсјиос ја претвори во идеално место за престој.

patsios1

patsios2

patsios3

patsios4

patsios5

patsios6

patsios7

patsios8

patsios9

patsios10

patsios12

Интересно

saemMebel

Најдобрите настани за дизајн во 2016

Постојат многу манифестации и настани на кои се претставуваат најновите модели и дизајни на мебел и …