Трансформација од двор во супер место за одмор

Да се има базен е вообичаена работа за повеќето куќи со двор, но да се има сопствено езерце е нешто необично и убаво. Оваа фамилија, својот двор, од досадно место го претвори во оаза за одмор и релаксација.

 

Интересно

saemMebel

Најдобрите настани за дизајн во 2016

Постојат многу манифестации и настани на кои се претставуваат најновите модели и дизајни на мебел и …