Тридимензионални нокти

    Како што температурите се намалуваат, се повеќе ни се јавува желбата да останеме дома во пријатен џемпер и да гледаме некој добар филм. За жал, тоа не е можно, сепак мора да се платат сметки и да се јаде. Но сега, нашите нокти можат да зборуваат за нашето мрзливо расположение. Тридимензионалните  нокти пристигнаа!!

За да се создаде овој изглед на ноктите, уметниците користат алатка која што на крајот има топче со кое нанесуваат слој на гел во калап, во форма на некој дезен. На ова може да се додадат бисери и пудра за да изгледаат пореалистично. За оваа техника потребно е доста време, но ќе добиете прекрасен маникир кој ќе биде модерен оваа зима.

Sweater-Nail-Ar6t

Sweater-Nail-Ar7t

Sweater-Nail-Art.5jpg

Sweater-Nail-Art.12jpg

Sweater-Nail-Art

Sweater-Nail-Art1

Sweater-Nail-Art2

Sweater-Nail-Art3

Sweater-Nail-Art4

Sweater-Nail-Art6

Sweater-Nail-Art8

Sweater-Nail-Art9

Sweater-Nail-Art10

Sweater-Nail-Art11

Sweater-Nail-Art15

Sweater-Nail-Art16

 

Интересно

saemMebel

Најдобрите настани за дизајн во 2016

Постојат многу манифестации и настани на кои се претставуваат најновите модели и дизајни на мебел и …