Цела колекција од Balmain и H&М

      Со нетрпение очекувавме да ја погледнеме, уште на самиот почеток кога Кендал Џенер и Дан за првпат ја најавија колекцијата од дизајнерот Оливие Рустинг. Досега можевме да видиме по некој познат на црвениот тепих, како носи парче од колекцијата, а сега може да ја погледнеме целата.

 

Интересно

saemMebel

Најдобрите настани за дизајн во 2016

Постојат многу манифестации и настани на кои се претставуваат најновите модели и дизајни на мебел и …