Целта ги оправда средствата

      Заради ненавременото санирање на дупките кои се појавиле по улиците, еден “уличен уметник” решил да употреби необичен метод за да привлече внимание. Тој земал боја и околу секоја дупка во градот нацртал пенис. Овој метод успеал и за брзо време дупките биле санирани.

dicks-001-05112015

dicks-002-05112015

dicks-003-05112015

dicks-004-05112015

dicks-005-05112015

Резултати

dicks-006-05112015

10438502_1594123580835822_899576955687563295_n

 

Интересно

saemMebel

Најдобрите настани за дизајн во 2016

Постојат многу манифестации и настани на кои се претставуваат најновите модели и дизајни на мебел и …