Туторијал – Како да го постигнете препознатливиот изглед на Кара Делевин

Нејзиниот стил на веѓи се краде со години, но целосниот изглед со шминка никогаш не бил доловен. Нејзините очи и идеалната кожа дефинитивно заслужуваат еден туторијал. Погледнете како да го рекреирате познатиот изглед на супермоделот, кој подоцна стана актерка Кара Делевин.

 

Интересно

Iks nula

Како да победите во играта икс нула

Неколку предлози и совети како да победите во популарната  игра “икс- нула”.