Уште еден пораз на кошаркарската репрезентација

Кошаркарска репрезентација доживеа уште еден пораз. Грузија избра одличен период за нивната прва победа на Евро Баскет 2015  во нокаут фазата во Ц група. Краен резултат 90-75.

 

Интересно

Naslovna

Macedonia X-Treme 2015: Балкан Бајк Фестивал

            За прв пат на Балканот, премиерно се одржа Macedonia X-Treme 2015: Balkan Bike Festival …