Версаче на модната недела во Милано

Супер гламурозните божици на Версаче на модната недела во Милано ја покажаа борбената страна во новата колекција, пролет/лето 2016.

04

05

06

07

 

08

09

10

12

13

14

15

 

 

 

Интересно

saemMebel

Најдобрите настани за дизајн во 2016

Постојат многу манифестации и настани на кои се претставуваат најновите модели и дизајни на мебел и …