Вистинити слики

Изгледаат како да се монтирани, но всушност се вистинити.

 Ако поминете подолго време на интернет, најверојатно ќе ви се јави скептичност околу вистинитоста на некои фотографии, имајќи во предвид колку е лесно да се изменат во фотошоп. Сликиве во продолжение се 100% вистинити, без никаква корекција или монтажа. Се работи за  егзотични локации, уметнички дела или пак само чиста коинциденција.

 

слики2

слики1

Интересно

marla_moon6

Елегантни тетоважи

    Шпанскиот уметник на тетоважи, Марла, ги воодушевува своите клиенти со дела кои се прекрасен …