Војната со шеги и оваа година продолжува

    Војната меѓу Џон Красински и Џими Кимел трае со години, почнувајќи од 2011 година. Минативе четири години видовме лажен снег, 20 метарски ирваси на дување и автомобили полни со орнаменти. Оваа година Џон со помош на екипата на Џими Кимел му направија неколку шеги по ред, но и водителот не остана покус.

Интересно

Borba vo dolna

Борби во долна облека

За привлекување на поголема популарност и поголем број на MMA фанови, се организира првенство во …