Забавни илустрации на секојдневни предмети

Кристијан Менса е млад уметник од  Прага кој едноставно ужива во мешањето на секојдневни предмети и цртежи!

   Неговите илустрации даваат ново и неочекувано значење на досадните и обични работи како тестенини, сајли, пластични кеси, сијалици, прикажувајќи ги на најкреативен начин. Тој ужива да работи со мали секојдневни предмети, користејќи ја фантазијата.

i-give-unexpected-meaning-to-simple-objects-by-adding-doodles-part-5__880

i-give-unexpected-meaning-to-simple-objects-by-adding-doodles-part-5-2__880

i-give-unexpected-meaning-to-simple-objects-by-adding-doodles-part-5-3__880

i-give-unexpected-meaning-to-simple-objects-by-adding-doodles-part-5-4__880

i-give-unexpected-meaning-to-simple-objects-by-adding-doodles-part-5-5__880

i-give-unexpected-meaning-to-simple-objects-by-adding-doodles-part-5-6__880

i-give-unexpected-meaning-to-simple-objects-by-adding-doodles-part-5-7__880

i-give-unexpected-meaning-to-simple-objects-by-adding-doodles-part-5-8__880

i-give-unexpected-meaning-to-simple-objects-by-adding-doodles-part-5-9__880

i-give-unexpected-meaning-to-simple-objects-by-adding-doodles-part-5-10__880

i-give-unexpected-meaning-to-simple-objects-by-adding-doodles-part-5-11__880

i-give-unexpected-meaning-to-simple-objects-by-adding-doodles-part-5-12__880

i-give-unexpected-meaning-to-simple-objects-by-adding-doodles-part-5-13__880

i-give-unexpected-meaning-to-simple-objects-by-adding-doodles-part-5-14__880

i-give-unexpected-meaning-to-simple-objects-by-adding-doodles-part-5-15__880

i-give-unexpected-meaning-to-simple-objects-by-adding-doodles-part-5-16__880

i-give-unexpected-meaning-to-simple-objects-by-adding-doodles-part-5-17__880

i-give-unexpected-meaning-to-simple-objects-by-adding-doodles-part-5-18__880

i-give-unexpected-meaning-to-simple-objects-by-adding-doodles-part-5-19__880

i-give-unexpected-meaning-to-simple-objects-by-adding-doodles-part-5-20__880

i-give-unexpected-meaning-to-simple-objects-by-adding-doodles-part-5-21__880

 

Интересно

marla_moon6

Елегантни тетоважи

    Шпанскиот уметник на тетоважи, Марла, ги воодушевува своите клиенти со дела кои се прекрасен …