Зелените војничиња од вашето детство во јога издание

Се сеќавате на вашите зелени војничиња? Сега се достапни во ново издание. Направени се во јога верзија и не носат оружје. Зошто јога?  Бидејќи не потикнуваат насилство. Многу родители на своите деца не им дозволуваат да играат со играчки што поттикнуваат насилство, па затоа компанијата решила да направи ваква верзија.

Јога играцки1

јога играцки4

јогаиграцки2

јогаиграцки3

Интересно

saemMebel

Најдобрите настани за дизајн во 2016

Постојат многу манифестации и настани на кои се претставуваат најновите модели и дизајни на мебел и …