Ѕвезди кои работеле во ресторани за брза храна

Секој мора да почне од некаде.

          Многу денешни познати ликови, од актерки кои се добитници на оскар па до претседателот на Америка, ја имаат започнато својата кариера скромно, работејќи во ресторани за брза храна.

Џенифер Хадсон Бургер Кинг

jennifer-hudson-burger-king

Ева Лонгорија Венди

eva-longoria-wendys

Рачел Мекадамс – Мекдоналдс

rachel-mcadams-mcdonalds

Барак Обама – Баскин Робинс

barack-obama-baskin-robbins

Пинк – Мекдоналдс

pnk-mcdonalds

Џејмс Франко – Мекдоналдс

james-franco-mcdonalds

Гвен Стефани – Дајари Квин

gwen-stefani-dairy-queen

Сил – Мекдоналдс

seal-mcdonalds

Џеј Лено – Мекдоналдс

jay-leno-mcdonalds

 

 

Интересно

saemMebel

Најдобрите настани за дизајн во 2016

Постојат многу манифестации и настани на кои се претставуваат најновите модели и дизајни на мебел и …